Agatha Ruiz de la Prada

Agatha Ruiz de la Prada - kávovary NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo

Agatha Ruiz de la Prada představila v celosvětové premiéře dva nové designy kávovaru NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo, které sama navrhla. Kávovary se budou prodávat ve dvou zhotoveních typických pro Agathu - barevná srdce či barevná srdce a hvězdičky. 


Agatha vstoupila do světa módy v Madridu v roce 1981. Dnes můžete její kolekce pravidelně vídat na přehlídkových molech celého světa. Pro společnost KRUPS vytvořila limitovanou edici kávovaru NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo. Tato edice byla samotnou Agathou uvedena právě na Bratislavských módních dnech 11. dubna 2011, a to ve světové premiéře. V České republice bude prodej kávovaru zahájen na podzim tohoto roku. Prodává se v prodejnách DATART.



NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo je kávovar na kapsle a umožňuje přípravu jak horkých, tak i studených nápojů. Kávovar je klasicky vybaven funkcí automatického vypínání po pěti minutách, což mu zaručuje energetickou úspornost.  Tlak 15 barů je srovnatelný s profesionálními espreso přístroji a je důležitý pro přípravu jemné „cremy“ u espresa. Pro urychlení přípravy nápoje a pro kontrolu správné teploty vody pro spaření kávy probíhá ohřev vody v tzv. thermobloku.

Na vlastní oči jsem je viděla a jsou naprosto úžasný. Tak roztomilí a nabitý energii. Hned bych si dovedla představit jak se vyjímá v mé kuchyni. Ale nějak si pořád nedokážu vybrat.
Který se líbí vám??
Výrazně barevná srdíčka nebo něžné hvězdičky?? Nevím....

Tínka


0 komentářů:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře :)