Elektronická cigareta


Co je to elektronická cigareta?

Elektronická cigareta je novou technologií pro kuřáky, jelikož jim dá stejný požitek jako normální cigareta různé značky. Avšak výhodou elektronické cigarety je, že vdechovaný kouř není škodlivý oproti klasické cigaretě. Nevdechujete žádný dehet. Elektronická cigareta obsahuje aromatické náplně, které mají obsah nikotinu od 6 do 25 mg.
Existují i elektronické cigarety bez nikotinu, které jsou určeny pro lidi, jež chtějí přestat s kouřením. Jak jistě znáte nápisy na balíčku cigaret „Kouření škodí vašemu zdraví a okolí,“ a další desítky variant těchto nápisů, tak jestli začnete používat zdravější elektronickou cigaretu, nebudete sice vídat nápisy na balíčcích, ale nikotinu neuniknete a jste na něm stále závislí. 



Elektronická cigareta neškodí okolí

Elektronická cigareta neškodí kolemjdoucím lidem, kteří jsou považováni za pasivní kuřáky. Je to výrobek, který by se měl rozšířit po celém světě místo škodlivin obsahující cigarety, ale je jen otázkou, kdo a kdy na tento produkt přistoupí. Elektronická cigareta je ideální nástroj pro odvykání kouření. Použití v České republice značně roste a již bylo v Česku prodáno desítky tisíc elektronických cigaret. Jejich cena se pohybuje mezi 1 300 – 2 800 Kč a investice se rozhodně vyplatí. Elektronickou cigaretu můžete kouřit kdekoliv, jelikož její kouř není škodlivý a funguje bez ohně, takže zapalovač a sirky už nemusí být povinnou výbavou ve vaší kabelce či kapsy. Elektronická cigareta neobtěžuje okolí dále tím, že nevydává žádný zápach. Elektronická cigareta vás vyjde hlavně levněji než kupování několik balíčků cigaret denně. 


 E-cigaretu vlastní Tazzík, má tzv. tankovou. Kde lze bez problémů mnenit příchuě jak se vám zachce. Opravdu její kouř nesmrdí a nenačichnou vám věci. Ani zvířátkům to nevadí. Talže teď můžem doma v klidu kouřit a nikdo to nepozná :). Dá se sehnat v mno provedeních.. 
Vřele doporučuji!

Tínka

ps.: a těch ušetřených peněz.. hihi


 

2 komentářů:

Jie Janet řekl(a)...

I believe smok priv one kit is one powerful ecig starter kit, that produces more vapor than you'll ever need. On the other hand, it is quite a simple product as well, really easy to use. To sum it up, joyetech cuboid lite kit works great and lasts for a long time. Definitely our #1 pick and we vape it all the time.

Danda řekl(a)...

Ego - Moje první e-cigareta, kterou jsem si zakoupil na doporučení. S prvním kusem jsem měl problémy a musel jsem je řešit reklamací. Mělo mě to varovat, ale zkusil jsem ještě jednu. Náustek se hodně zahřívá a liquid se dostává do úst i přes speciální náústek se šnekem. Při potažení je cigareta hodně hlasitá, liquid dost prská.
Osobně jsem šel do jiné značky a hlavně jsem začal kouřit stylem DL (přímo do plic).

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře :)