Čarodějka

Čarodějný román na pokračování.
Na jedné stránce (ZDE ) jsem nalezla příběh na pokračování, vychází každý týden. Má již 41 dílů.
Nejvíc mě na něm zaujalo prolínání ařítomnosti s minulostí, která je do detailu vystižená přesně. Naprosto mě příběh pohltil a všechny díly jsem měla přečtené za dva dny v práci! (když není co dělat v práci) Příběh je o dívce která je v kómatu a prožívá neskutečný příběh plný lásky a zrady.


Předmluva:

Hustý déšť bubnoval do předního skla tmavého Volkswagenu, který se řítil potemnělou ulicí. Jeho unavená řidička si promnula oči a poťukávala prsty do rytmu hudby o černý kožený kryt dřevěného volantu. Vypadalo to, že i stěrače, neúspěšně zachycující částečné množství valící se vody, tančí do rytmu písničky Poker Face od Lady GaGa.
Tina se už viděla zabalená v peřinách ve vyhřáté posteli, ale ještě ji čekal poslední patnáctiminutový úsek, který ji dělil od té sladké blaženosti. Přidala tedy plyn a přecvakla na další píseň na starém CD přehrávači. Silný vítr, který zlověstně hvízdal, jí ztěžoval řízení a neúnavně tlačil auto ke straně. Dívka se snažila volantem vůz vyrovnávat, ale bylo to čím dál těžší. Déšť se na ni valil ze všech stran a začal vyplňovat každou skulinu na silnici a tvořit hluboké louže. Stromy na okrajích silnice se mohutnou silou větru nebezpečně nakláněly a jejich padající listy brzdily stěrače v jejich práci. Pouliční lampy nesvítily a Tina v duchu zoufale poprosila o trochu světla. V momentě, kdy oblohu rozčísla ostrá záře a blesk osvítil poslední úsek cesty, starý Volkswagen vjel do louže, změnil směr a veškerou rychlostí narazil do posledního stromu ve stromořadí.
Doufám že Vás tato malá ochutnávka v podobě předmluvi nadchla a přečtete si Čerodějku.
Autor: Sabrina D. Harris

0 komentářů:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře :)