Kniha #2

VŠECHNY
DŮLEŽITÉ
KONTAKTY

Lauren Weisbergerová



Anotace

Nablýskaný svět celebrit, sex…a možná taky láska…  Betty Robinsonové je sedmadvacet, žije v New Yorku, pracuje jako "kancelářská krysa" v bance, má alergického psa a ve volných chvílích hltá zamilované romány nebo se schází se svou nejlepší kámoškou Penelopou. Nuda.
Dokud jí strýček nesežene práci v agentuře, která se zabývá organizací slavnostních příležitostí. Není proto divu, že od té chvíle všechno nabere neuvěřitelný spád, událost stíhá událost a život najednou vyhlíží jako nepřetržitá šňůra divokých večírků. Celebrity, o kterých si dřív jenom četla, jsou pro ni najednou denním chlebem a se známým lamačem dívčích srdcí, aristokratem Philipem Westonem, se ocitne dokonce v posteli.
Největší město světa se svými nejzářivějšími podniky se stává jejím sexuálním hřištěm. Jenže kdo vlastně je kdo není pohádkovým kouzelným princem a na čem v životě vlastně záleží?


Zdroj Bux.cz

Jak jsem psala v předchozím postu - toto jeden splněný rest z mého sáhodlouhého seznamu knih, které prostě musím mít, nebo aspoň přečíst! Jen kdyby ty knihy nebyli tak drahé a tak rychle přečtené.
Tuto knihu jsem přečetla bohužel již za dva dny. Tak jsem se začetla až jsem zjistila že jem ji přečetla. Omlouvám se za takové šílené slovní spojení, řekla bych že to přesně vystihuje mé pocity.
Určitě doporučuji přečíst.. Lehký odpočinkoví příběh, kde hlavní hrdinká doufá ve vztah jak z červéné knihovny, kterou tak miluje.

0 komentářů:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře :)